Hae Kunkkuun!

Aika kunkku lukioksi!

Katso ohjeet yhteishakuun 2021.

Sä voit olla kaikkien kaveri ja ihmiset suhtautuu suhun ennakkoluulottomasti.Kuninkaantien lukio on moderni yleislukio hyvin kulkuyhteyksien päässä Espoon keskuksessa. Koulun tilat ovat viihtyisät ja nykyaikaiset. ”Kunkkuhenki” on yleisin vastaus, kun opiskelijoiltamme kysytään, miksi he viihtyvät Kuninkaantien lukiossa. Kunkkuhenki tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jokainen voi olla oma itsensä, toisia kannustetaan ja yhteisissä tapahtumissa on hyvä tunnelma. Myös opiskelijakyselyissämme saatu palaute osoittaa, että Kunkussa viihdytään. Opiskelijoiden hyvinvoinnista huolehditaan ja opiskelua tuetaan monin tavoin. Myös Kunkun kouluruoka saa vuodesta toiseen opiskelijoilta kiitosta.

Kunkussa on myönteinen ja motivoiva opiskeluilmapiiri,Oon viihtynyt tosi hyvin. Odotin, että täällä tehdään tosi paljon töitä, mutta täällä on tosi hauskaakin ja osataan ottaa rennosti. ja koulu on menestynyt hyvin lukiovertailuissa, joissa Kunkku on useana vuotena sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon Suomessa. Kunkussa opiskelu antaa erinomaiset valmiudet korkeakouluopintoihin.

Kunkkuun kannattaa tulla jos haluaa opiskella hyvässä opiskeluympäristössä ja menestyä opinnoissaan.Yhteishaun hakuaika on 23.2.–23.3.2021 klo 15.00. Haun tulokset julkistetaan aikaisintaan 17.6.2021. Kuninkaantien lukion esittelyiltapäivät järjestetään 13.1.2021 ja 19.1.2021 klo 13.30 alkaen. Koronaepidemian vuoksi muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. Lue lisää Espoon yhteishausta täältä.

Katso ohesta opiskelijoiden tekemä esittelyvideo:


Vuonna 2020 alin sisäänottokeskiarvo oli 9,08.

Kunkussa voit opiskella myös DELF-kielitutkinnon!

Kuusi opiskelijaa keskustelee pöydän ääressä